Hoe Werkt Het?

Je stuurt mij een appje (maar mailen of bellen is natuurlijk ook mogelijk)
Ik reageer

Klaar! Het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Ik hou van korte lijntjes: dat betekent dat je geen dagen hoeft te wachten op antwoord (zelfs niet in het weekend!). Met een simpel appje of kort belletje is de klus zo geklaard. Ik geloof namelijk dat regelmatig contact leidt tot het beste resultaat. Zie mij als je sparringpartner. Kom je er niet uit? Dan denk ik graag me je mee.

Ik werk voor opdrachtgevers die:

Een nieuwe website willen, maar hier totaal geen verstand van (of tijd voor) hebben
Op het moment een website hebben uit het tijdperk van de dinosauriërs
Precies weten wat ze willen, maar zelf niet de tijd en/of kennis hebben om aandacht te steken in het bouwen of vernieuwen van hun website
Willen dat iemand met ze meedenkt

Herken jij jezelf hierin? Neem dan contact met mij op, dan drinken we een digitaal kopje koffie. Hier bespreken we jouw wensen en vertel ik wat ik voor je kan betekenen. Aan het eind van het gesprek stuur ik je een voorstel. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Het ontwerpen van websites en huisstijlen (en alles wat er nog meer bij een bedrijf komt kijken) is niet voor iedereen een fluitje van een cent. Ik help jou graag om je huidige website een update te geven, of bouw samen een nieuwe met je. Dan zit je in één keer goed. Ik denk in oplossingen en ben flexibel.

Wat Doe Je Nog Meer?

Hoewel het bouwen van websites mijn voornaamste bezigheid is, ben ik ook op grafisch vlak inzetbaar. De producten die ik aanbied zijn op maat gemaakt. Je input is bij mij altijd welkom. Hieronder vind je een opsomming van de diensten die ik aanbied.

Zit wat jij zoekt er niet bij, of weet je niet waar je moet beginnen? Aarzel dan niet om alsnog contact op te nemen. Dan zoeken we het samen uit.

Webdesign

Het ontwerpen van een nieuwe website of het herontwerpen van de huidige website.

Webdevelopment

Het ontwikkelen van een website op basis van een eigen ontwerp of op basis van aangeleverde designs.

Grafisch vormgeven

Het ontwerpen van alles dat bij een huisstijl past, zoals logo’s, visitekaartjes en briefpapier. Ook maak ik flyers en brochures.

Oké, We zijn klaar. Was dat het dan?

Wanneer de opdracht afgerond is, hoeft dat niet het einde te zijn (ik hoop zelfs van niet!). Voel je vrij om contact met me op te nemen als je ergens vragen over hebt, of als ik nog iets voor je kan betekenen.   

Heb je zelf geen ervaring met WordPress-websites? Dan geef ik je graag uitleg en/of schrijf ik een handleiding voor je. Voor een meerprijs houd ik ook je website up-to-date. Dat scheelt jou weer zorgen. Vraag vooral naar de mogelijkheden in een gesprek. Het hoeft namelijk niet het één of het ander te zijn.

 

Waarom moet je een website hebben?

Tegenwoordig zijn we elke dag in de weer met het internet. Steeds meer van onze interacties zijn eerder online dan offline. Het is waarschijnlijker dat je potentiële klanten op het internet te vinden zijn, dan dat je deze werft via via. Je website is je visitekaartje op het internet en is vaak het eerste wat mensen van je zien. In een paar seconden hebben ze een idee van wie jij bent en wat je doet. Het is belangrijk dat je een goede eerste indruk achterlaat.

Een website is echter niet alleen een weergave van jouw bedrijf online; het is ook een makkelijke manier om met klanten te communiceren, zonder dat je daar continu mee bezig hoeft te zijn. Op je website plaats je alle informatie die een klant mogelijk nodig zou kunnen hebben. Zo voorkom je veel gestelde vragen. Je wilt dat wanneer mensen je website zien, ze het gevoel hebben dat ze je vertrouwen. Alle twijfels die klanten wellicht hebben bij hun aankoopbeslissing moet je weg kunnen nemen. Het is dus niet alleen van belang dat je een website hebt, maar ook dat deze er goed uitziet.

 

Een website is echter niet alleen een weergave van jouw bedrijf online; het is ook een makkelijke manier om met klanten te communiceren, zonder dat je daar continu mee bezig hoeft te zijn. Op je website plaats je alle informatie die een klant mogelijk nodig zou kunnen hebben. Zo voorkom je veel gestelde vragen. Je wilt dat wanneer mensen je website zien, ze het gevoel hebben dat ze je vertrouwen. Alle twijfels die klanten wellicht hebben bij hun aankoopbeslissing moet je weg kunnen nemen. Het is dus niet alleen van belang dat je een website hebt, maar ook dat deze er goed uitziet.